Meta flet për bashkëshorten: Nuk e ndjek zonjën Kryemadhi, s’jam anëtar i LSI

Presidenti Ilir Meta, në një intervistë për Euronews Albania, ndër të tjera ka folur edhe për rolin e tij në LSI dhe mos ndakortësitë me Monika Kryemadhin.

Moderatoja Ilva Tare, e pyeti Metën nëse është më mirë të jesh President apo kryetar i LSI-së.

“Më mirë të jesh i lirë. Të jesh krenar para vendit dhe para njërëzve.

Kur ti merr një vendim të drejtë, koha është gjyqtari dhe gjykatësi më i mirë për cdo politikani.

Kjo është arsyeja pse në kohe kam pasur uljet dhe ngritjet e mia, por përsëri ja ku jam”.

Duke folur më tej, Meta u pyet dhe pse shfaqet herë pas herë sikur nuk ka ndakortësi me kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhi, njëkohësisht bashkëshortja e tij.

‘”Sepse për disa cështje vërtet, unë kam mendim të njëjtë me Kryemadhin.

Së dyti unë nuk jam anëtar i Lëvizjës së LSI-së që duhet të ndjek zonjën Kryemadhi”.