Me banane dhe ujë të ngrohtë do të realizoni ‘ëndrrën tuaj’ për një javë

A e dini se nuk mjafton vetëm të hiqni dorë prej ushqimeve, por rëndësi ka edhe kombinimi i atyre që hani.

Një mënyrë e mirë janë bananet dhe uji i ngrohtë te cilat mund t’ju ndihmojnë të keni trupin e ëndrrave tuaja.

Kjo recetë është përdorur fillimisht nga një japonez me emrin Hitoshi Watanabe, i cili shkroi një libër ku tregoi se si humbi 18 kilogram me ndihmën e kësaj formule.

Ky kombinim përshpejton metabolizmin në mënyrë të çmendur.

Ajo që duhet të bëni është të hani 2 banane në mëngjes dhe të pini 1 gotë ujë të ngrohtë. Ushqimet e tjera gjatë ditës mund t’i zgjidhni vetë, sigurisht të shëndetshme.

Shmangni vaktin e darkës dhe zëvendësojeni me 1 banane dhe 1 gotë ujë të ngrohtë.

Gjatë ditës pini rreth 2 litra ujë.

Kjo do t’ju ndihmojë të eliminoni 5 kilogramë në vetëm 7 ditë.