Gardiania e bënte me të dënuarin, kishte hapur një vrimë në pantallona

Një gardiane u dënua me dy vite bur.g në një rast që ka shkaktuar shumë bujë jo vetëm në Angli.

Sipas Mirror, gardiania kishte hapur një vrimë në pantallona në mënyrë që të bënte s*ks me të dënuarin teksa ishte në detyrë.

Stephanie Smithwhite ishte fiksuar me gangsterin Curtis Warren deri në atë pikë sa kishte bërë tatuazh emrin e tij në trup dhe i dërgonte atij shënime er0tike.

40-vjeçarja ka bërë s*ks me gangsterin e njohur si ‘Cocky’ në kuzhinë, lavanderi dhe në qelinë e tij në bur.gun e sigurisë së lartë Frankland.

Historia e tyre zgjati gjashtë muaj. Warren është dënuar me 13 vite për traf1k dr0ge dhe 10 vite pasi nuk ka kthyer 198 milionë sterlina fitime të akumuluara nga kr1met.