“Sonte e morën faturën të gjithë ata që gatuan çorbën e prishur”, Pjerin Ndreu reagon pas zgjedhjeve brenda PS

Kreu i Bashkisë së Lezhës, Pjerin Ndreu ka reaguar pas zgjedhjeve të Partisë Socialiste në këtë qytet, ku më shumë vota mori Eduard Ndreca. Ndreu shkruan se Lezha nuk kishte dilema me zgjedhjen që bëri dhe konfirmoi Ndrecën.

Më tej në reagim Ndreu u është përgjigjur dhe atyre që e kanë sulmuar gjatë procesit zgjedhor duke thënë: Sonte morën faturën të gjithë këta që nën hije gatuajnë çorben e prishur me shpresë se do e gëlltise dikush!

Reagimi i plote