“Më shtyu mamaja”, studentja e infermierisë bën rrëfimin e padëgjuar për jetën e saj dhe tregon sesi fiton 2500 paund në natë

Vështirësitë ekonomike e kanë detyruar një studente të bëjë një punë që ajo nuk e kishte imagjinuar. Ajo ka treguar se për të mbuluar shpenzimet e saj ka nisur të kërcejë në klubet e str1pt1zmit gjatë fundjavës duke fituar 2500 paund në natë.

Në një rrëfim për BÇ, Ellen thotë se shpenzimet e tepërta që kishte dhe dëshira për të bërë disa opèràcìone plàstike në fytyrë e shtynë atë në një punë të tillë.

Nëna e saj kishte dëgjuar se si studentët e mjekësisë po fitonin para duke u zhv3shur në klubet e natës duke ia sugjeruar të bijës, e cila tashmë thotë se e ndihet shumë mirë dhe madje se në këtë punë ka njohur miq dhe partnèrin e saj.

24-vjeçarja u njoh me Si në klubin e str1pt1zmìt dhe më pas u martua me të, duke u bërë njerka e dy fëmijëve të tij.

“Ne paguhemi për të bërë një kërcim me të brèndshme dhe një t0plèss, ndërsa nëse unë shoqëroj në dhomë ndonjë nga klientët, mund të fitoj deri në 5 mijë paund. Kështu i bëjmë paratë ne”, shprehet britanikja duke mos u shqetësuar aspak nga paragjykimet.

“Kjo punë me jep mundësinë që jo vetëm të jetoj mirë por edhe të mbledh para, ndërsa nëse do të punoja si infermiere… nuk do mund të mblidhja aspak”.