DEKLARATË E FORTË / Lulzim Bashes i është pezulluar hyrja në SHBA! Ka bërë marrëveshje të fshehtë me Ramën

Ky është informacion i paverifikuar, që jep ish-kreu i Aleancës KuqeZi Kreshnik Spahiu.

Ai e ka bërë deklaratën sot në një studio televizive, duke thënë se sipas informacioneve të tij 100% të sakta, Bashës i është pezùllùar hyrja e përkohëshme në SHBA 3 muaj më parë.

Spahiu tha se Basha u detyrua të anulojë në atë kohë si vizitën dhe axhendën në SHBA, si dhe prej 4 muajsh nuk ka shkuar më në SHBA.

Sipas Spahiut, pres1oni i brendshëm dhe i jashtëm që rëndon mbi Bashën e kanë detyruar atë të bëjë marrëveshje të fshehtë me Ramën.

“Ka dy ngjarje që kanë kaluar pa u vënë re, që kanë çuar në një marrëveshje me Ramën. Ka një pakt të ri. Tre muaj më parë Bashës i është pezùllùar hyrja në SHBA. Lulzim Basha është në pres1on të brendshëm dhe të jashtëm. Tre muaj më parë përpara se të udhëtonte i është pezùllùar hyrja e përkohëshme në SHBA dhe është detyruar ta anùlojë të gjithë axhendën dhe vizitën e tij. I kam 100% këto informacione të sigurta dhe PD të sqarojë pse Basha pas 4 muajsh nuk ka shkuar në SHBA”, tha Kreshnik Spahiu.