Presidenca e OSBE/ Rama-grupit të punës: E keni të qartë malin që duhet mbajtur në kurriz?

Kryeministri Rama u shpreh se drejtimi i OSBE-së në këtë periudhë, referuar zhvillimeve të brendshme, por edhe

faktit që kryesimi në vitin 2020 lidhet me 45-vjetorin e kësaj organizate është sfidues.

“Të drejtojmë OSBE-në 45-vjetorin e saj dhe në këtë periudhë kaq sfiduese… E keni të qartë cfarë lloj mali duhet me mbajtur në kurriz, kështu që forca” ishin fjalët e kryeministrit për delegacionin që e shoqëroi në Bratislavë.