I kemi ditur gjithë jetën gabim…ja sa herë në javë apo muaj duhet të lahen xhinset, kapuçat, xhupat deri te reçipetat

90% e rrobave që ne pastrojnë nuk janë të pista. Keni pyetur ndonjëherë se cilat rroba duhen larë më shpesh?

Besojmë që jo…prandaj ne jemi këtu, për t’ju ardhur juve në ndihmë. Më poshtë do të keni një listë të rrobave si dhe sa herë duhet t’i lajmë ato.