Ky është qyteti që ka tradhëtarët më të mëdhenj. Kurrë mos e merrni burrin nga ky vend!

Namin e “ don zhuanit” në Europë e kanë italianët, por francezët duket se po ua marrin në kthesë këtyre të fundit, titullin “Latin lover”

Sipas një klasifikimi të Gleeden.com, rrjet social që i është dedikuar takimeve jashtë martese, “kryeqyteti Evropian i tradhëtisë” është Parisi. Ky qytet është i njohur edhe si “ishulli i dashurisë. Dashuria dhe tradhëtia duket se bashkëjetojnë në kryeqytetin e Franës.

Në vendin e tretë është Italia e përfaqësuar nga Roma dhe Milano. Në Romë ka 60 mijë tradhëtarë, ndërsa 10 mijë ndodhen në Milano.