E mbani mend “profesori, profesori, në maturë 4 ma nxori”? Ja çfarë bën sot këngëtari Antre

A e mbani mend kënga “Profesori”? Të gjithë e mbajmë mend këtë këngë, e cila në kohën kur u publikua u bë hit dhe ka më shumë se 10 vite që ende dëgjohet me kërshëri. Shumë vite kanë kaluar, por për këngëtarin Antre duket sikur vitet nuk kanë ecur përsa i përket pamjes së tij.

Ç’ndodh sot me këngëtarin?

Antre vazhdon karrierën e tij si këngëtar. Ai është shfaqur me disa këngë të reja, si edhe së fundmi ka risjellë në një version tjetër këngën e famshme “Profesori”