Çfarë forme thoi keni? Ja ç’thotë për personalitetin tuaj!


Secili prej nesh ka thonj të ndryshëm nga tjetri. Disa i kanë të gjerë dhe të hapur, të tjerë të vegjël dhe të ngushtë etj.

Por e keni menduar ndonjëherë çfarë tregon kjo për ju? Sigurisht, që jo.

Një shkencëtar nigerian ka botuar një letër kërkimore, ku ai tregon sesi forma e thoit mund të tregojë më shumë për personalitetin tuaj. Ju vjen çudi, apo jo? Epo më shumë çudi do t’ju vijë kur të lexoni artikullin e dritare.net dhe kur të kuptoni se çfarë forma juaj e thoit tregon për ju.

Çfarë formë thoi keni ju? Ja ç’tregon për ju!

Thonj të gjerë, të gjatë dhe drejtkëndësh

Ju karakterizoheni nga qetësia, balancimi. Jeni njerëz të pavarur dhe mendjehapur. Ju jeni njerëz të besueshëm dhe gjithmonë mbani përgjegjësi për veprimet ose fjalët që thoni. Ahh se harruam! Jeni edhe udhëheqës të lindur, informon dritare.net

Thonj katrorë dhe të vegjël
LEXO DHE : Lulzim Basha: 30 qershori dita fatale

Ju jeni njeri i qetë, fleksibël, i shkathët edhe mendja juaj punon shpejt. Të vazhdojmë më? Ok! Keni edhe disa të këqija. Jeni shpërthyes, agresivë, lakmitarë dhe shumë xhelozë?

Thonj të gjatë edhe të ngushtë

Jeni egoistë edhe kalkulues. Ju e doni të gjithë luksin dhe vëmendjen te juve. Madje, madje edhe ofendoheni shpejt, informon dritare.net

Thonj të shkurtër

Jeni të rraskapitur, të paduruar dhe tepër të zgjuar. Ju gjithmonë përpiqeni të keni pranë vetes suaj njerëz si ju.

Thonj në formë ovale

Shpirtra delikate, të buta dhe romantike ,me pamje idealiste. Doni të ndiheni të dobishëm për të tjerët. Jeni shumë sentimentalë, të butë dhe fyheni lehtë, informon dritare.net

Thonj trekëndësh

Keni shpirt artistik. Personalitet delikat dhe ndryshoni vazhdimisht. Nevrikoseni lehtë. Doni të jeni të njohur dhe e urreni humbjen.