5 FOTO aspak të vërteta që i mashtruan të gjithë njerëzit

Shkencëtarët thonë se njerëzit nuk mund të zbulojnë lehtësisht, nëse një foto është e rreme ose jo. Nuk është çudi, pasi ka shumë foto që na konfuzojnë. Çdo ditë e më shumë bëhet më e vështirë të dallosh fijen që ndan realitetin dhe Phohoshop-in. Nëse ju e mbani veten për shumë të zotë, atëherë është koha që të na tregoni aftësitë tuaj për të dalluar nëse këto foto janë të vërteta ose jo:

 

Kur ke nevojë vetëm për pak motivim

Disa njerëz pyesin nëse kjo histori kishte një fund të lumtur.

 

Pinguinët në New York

Vërtet New York-u mund të jetë i ftohtë, por jo aq sa pinguinët të vijnë nga Antraktida.

 

Venecia e ngrirë

Venecia e ngrirë është një tjetër vepër e artistit dixhital Robert Jahns. Për të krijuar këtë foto ai ka kombinuar një foto të liqenit Baikal dhe një foto rezervë. Ne besojmë se shumë njerëz do të dëshironin ta shihnin të paktën një herë Venecian në këtë gjendje.

 

Një mace e nervozuar me të cilën nuk do të donit të ngatërroheshit