Vendet perfekte për të bërë një tatuazh sekret!

Nëse nuk keni bërë ende asnjë tatuazh dhe po mendoheni për të parin, është afër mendsh që doni diçka të vogël, që të mund t’ua fshehësh lehtë gjithë atyre të cilët bënë gjithçka që të mos e bëje.

Por cilat janë vende më të përshtatme në trup për një tatuazh sekret?
1. Pjesa e brendshme e kofshëve,

2. Ose e krahut

3. Në pjesën e prapme të qafës.

Vetëm mos harroni të lëshoni flokët nëse doni që të mos duket!

4. Ose në mes të shpinës suaj.

5. Zona në mes të gjoksit është gjithashtu ideale për një tatuazh sekret. E shihni vetëm ju dhe partneri juaj. Nëse s’jeni në plazh, sigurisht.

6. Në krahëror.

7. Në pjesën e sipërme të këmbës

8. Por, nëse e doni tërësisht sekret, pjesët intime janë gjithnjë zgjedhje.