Radha e vajgurit në vitet 80

Për të gjithë ata që nuk e kanë jetuar atë periudhë, kjo foto mund të duket asurde. Por ata që i kanë jetuar këto vite të vështira, e dinë fare mirë se çfarë do të thotë të prisje me orë të tëra në radhë, për qumësht, bukë, e pse jo dhe për vajguri.