LAJM I MIRË: Lulzim Basha bleu dy vila luksoze 1200 m2

Nga Kreshnik Spahiu/

LAJM I MIRË:
Lulzim Basha bleu dy vila lulsoze 1200 m2.
Zyrtarisht ai deklaroi që i ka marrë i detyruar sepse ju kris shtëpia nga tërmeti, atij dhe vjehrrit.
Paska qenë i mbarë tërmeti fundit për opozitën.
Mjerë populli injorant që i besoi dhe hidhte “Molotov”.
A thua këmbeu 61 bashki me klering?