Anija 22.5 metra e gjerë kalon për here të parë në kanalin e Korinthit në Greqi, me gjerësi 25 metra, pasagjerët mbajnë frymën

Pasagjerët e një cruise mbajtën frymën kur anija 22.5 metra e gjerë u kthye në anijen më të madhe që ka kaluar ndonjëherë në Corinth Canal në Greqi, sipas operatorëve.

Duke mbajtur 929 pasagjerë në bord Braemar cruise liner arriti të menaxhojë të kalojë mes mureve të shkëmbinjtë të kanalit që është 25 metra i gjerë në sipërfaqen e ujit duke u kthyer kështu në barkën më të madhe që ka bërë këtë udhëtim, tha kompania Fred Olsen. Pesha e anijes ishte 24,344 tonë dhe ishte e gjatë 195,82 metra e gjatë.

Kanali i Korinthit është 6.3 kilometra i gjatë dhe është rruga më e shkurtër nga portet italiane drejt portit të Athinës.