10 mënyra të efekshme për të lënë duhanin

Lënia e duhanit është hapi më i rëndësishëm, të cilin mund ta ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar cilësinë dhe gjatësinë e jetës.

Edhe pse lënia e duhanit është një sfidë jo edhe aq e lehtë psikologjike, ju rekomandojmë 10 mënyra interesante se si të veproni pasi të keni vendosur ta ndërmerrni këtë hap.

Bëhuni të çmendur me shënimet (Ngjitini ato kudo nëpër shtëpi me arsyet për të cilat e keni braktisur duhanin)
Gjeni një partner
Vëni bast me dikë
Hipnozë
Ruani paratë e duhanit
Bëni ndërrimin e duhanit me një hobi të re
Kuptoni shkaktarët
Shpërbleni veten