Si u ekzekutua biznesmeni Polia, roli i vëllezërve që ndihmuan autorin e ekstraduar sot

Biznesmeni nga Thethi, Nard Polia u ekzekutua teksa ishte ne makine me 20 mars ne nje prite qe i bene

Ne ate kohe, hetimet zbuluan se dy vëllezër nga Shkodra luajten rol kyç në vr.asjen e Nard Polisë, ngjarje e ndodhur më 20 mars në Grudë. Kleandro Toma, 29 vjeç, dhe Gilbert Toma, 26 vjeç, banues në lagjen “Skënderbeg”, sipas hetuesve i kanë ofruar të gjithë mbështetjen e nevojshme autorit të vr.asjes, duke i mundësuar strehimin, ar.matimin dhe mjetet për t’u larguar pas kr.imit.

I përfshirë ishte dhe një bashkëpunëtori i tretë, Alfred Martini. 20-vjeçari, banor i fshatit Bardhaj, jo shumë larg vendit ku ndodhi vr.asja, dyshohet të këtë luajtur rolin e ndihmësit, duke qenë se e njihte mirë zonën.