Rama e përshkruan emocionet e ndeshjes Shqipëri- Islandë me një fjalë

“Shqiponja”. Me një fjalë, kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që ta t’i përshkruajë emocionet e ndeshjes Shqipëri-Islandë, ku kuqezinjtë shënuan 4 gola dhe mbajtur gjallë shpresën për në Europian.