Kapet dhe ekstradohet nga Danimarka vràsësi si Nardit të Bujtinave në Shkodër

Arr.estohet dhe ekstradohet nga Danimarka Kristjan Sulaj (Martini), që akuzohet si autor i vr.asjes me ar.më zjàrri të Ferdinand Polisë në datë 20 mars të këtij viti në vendin e quajtur kryqëzimi i fshatit Grudë, Njësia Administrative Rrethina në Shkodër.

27-vjeçari nga Shkodra ishte në kërkim ndërkombëtar prej muajit mars dhe është arr.estuar në Kopenhagen, ndërsa sot është ekstraduar në Tiranë për t’u përballur me akuzat. I riu akuzohet për vr.asje me dashje në bashkëpunim.