Nuk i pëlqeu ushqimi që i kishin gatuar në shtëpi, e pabesueshme çfarë bën më pas 5-vjeçari

Një ngjarje e paza kontë ka ndodhur në Florida të SHBA-së, ku protagonist është një vogëlush 5-vjeçar.

I mër zitur nga ushqimi që i kishin servirur në shtëpi, djali i vogël mori telefonin e motrës së tij, e cila ishte larguar nga dhoma dhe telefonoi poli cinë.

Në audion e publikuar në rrjetet sociale, 5-vjeçari Manny Beshara, dëgjohet duke iu drejtuar pol icisë me fjalët:

Dua të më sillni një picë, ju lutem.”

Pasi motra e tij, Madonna, kuptoi që vëllai kishte telefonuar 911, u përfshi nga pa niku.

Por ajo që ndodhi më pas ka qenë një surprizë e bukur.

Tre oficerët e poli cisë, Morales, Mejia dhe Hernandez, ia plotësuan kërkesën vogëlushit duke i sjellë një picë të madhe në shtëpi.

Në faqen e Departamentit të Policisë Sanford në Facebook, është publikuar një foto ku 5-vjeçari i uritur shihet së bashku me tre oficerët e poli cisë.

Poli cët i shpjeguan djalit të vogël se 911 nuk është për të porositur pica.