E pabesueshme/ Miliarderi ofron 240 mijë euro për këdo që pranon të martohet me vajzën e tij (Foto)

Një fermer shumë i njohur miliarder në Tajlandë ofron 240 mijë euro për këdo që do martohet me vajzën e tij 27-vjeçare.

Miliarderi Arnon Rothong do i japë shpërblim burrit që do martohet me vajzën e tij 27-vjeçare pasi ajo nuk mundet të gjejë dikë që të martohet. Babai është i dëshpëruar pasi vajza e tij është ende e virgjër dhe asnjëri nuk ka shfaqur interes ndaj saj.

Vajza 27-vjeçare Karnista thotë se do preferonte që këto para ti merrte ajo dhe ti shpenzonte për një operacion plastik. Oferta është ende e hapur kështu që çdo burrë shqiptar që interesohet mund të aplikojë.