Spiropali publikon foton e veçantë me dy figurat e njohura: Me një Gjeni si Ky dhe një Zonjë si Kjo

Zëdhënësja e qeverisë, Elisa Spiropali ka publikuar në rrjetin e saj Facebook një foto me shkrimtarin e madh të letërsisë shqiptare Ismail Kadare dhe bashkëshorten e tij Helena Kadare.

“Me një Gjeni si Ky dhe një Zonjë si Kjo, asnjë mundim nuk është i kotë, asnjë lodhje nuk është e tepërt, asnjë shpresë nuk është e parealizueshme për një Shqipëri europiane, të begatë dhe të qytetëruar”, shkruan ajo krah fotos.