Ironia e Frederik Ndocit: Ata që shkruejn nuk marr pjes në votime, s’kan votu edhe kur asht dasht

Këngëtari i njohur shkodran Frederik Ndoci, ka ironizuar ata “intelektualë” që thonë se do të bojkotojnë votimet, nismë kjo e nxitur dhe përkrahur nga opozita që nuk merr pjesë në zgjedhje.

“Shumica që shkruejn nuk marr pjesë në votime, s’kan votu edhe kur asht dasht”, shkruan ai.

Më tej në një koment në rrjetet sociale, Ndoci thotë se “bojkoti i zgjedhjeve është më i rëndë se shit-blerja e votës”.

“Me votu asht e vetmja rruge qe plotson kerkesat tueja si idealist, shitblerja e votes zvoglon ty si person, mosmarrja pjes ose abstenimi asht ma keq se me e shitble voten. Nji her në dy vjet i takon. Korrupsioni zgjedhor ka me ken ma i vogel”, vijon ai, duke iu përgjigjur miqve të vet.