Keni dhimbje koke? Ja çfarë ushqimesh duhet të konsumoni

Ka shumë arsye që dikush mund të vuajë nga dhimbja e kokës, por padyshim që duhet t’i dedikohet një vëmendje e madhe.

Një nga gjërat që ndihmon në dhimbjen e kokës është edhe ushqimi.

Ja çfarë duhet të hani dhe çfarë jo:

Kafe- Lehtëson dhimbjen e kokës por jo më shumë se 3 filxhanë në ditë pasi duhet të keni kujdes edhe për tensionin.

Çokollata- Kakao lehtëson dhimbjen e kokës, më e rekomanduar është çokollata e zezë.

Djath- Konsumoni djath por mos të jetë i stazhonuar.

KUJDES: Pijet alkoolike- Mos i konsumoni sepse rrisin fluksin e gjakut në tru dhe toksinat e alkoolit që favorizojnë dhimbjen e kokës.