‘Ti je pjesa më e bukur e ditëve të mia’, ja dedikimi prekës i Alban Kondi për gruan

Njëri prej pjesëtarve të grupit të njohur “Produkt 28” Alban Kondi i ka bërë një dedikim special bashkëshortes së tij.Në Instagram ai ka postuar një foto me mbishkrimin ku i shprehte gjithë dashurinë dhe faktin që ndjehej i privilegjuar që ajo është pjesë e jetës së tij

“Une dhe ti ja filluam si sot para 11 viteve. Atëherë ishim dy, sot jemi tre, neser….Ti je pjesa më bukur e ditëve të mia. Të dua”- këto janë fjalët emocionuese që ai i ka shprehur bashkëshortes së tij.