“SHKARKOJE XHAFAJN, NGELE ME MINISTRA ME NJOLLË”, JA SI I KTHEHET RAMA KOMENTUESIT

Ditën e djeshme kryeministri Rama dhe ambasadori amerikan Donald Lu replikuan në distancë me njëri-tjetrin lidhur me çështjen e vëllait të ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Pas kësaj në postimin e kryeministrit vërshuan komentet. Ndërsa, një komentues i kërkon Ramës që të shkarkojë Xhafajn, pasi është me njollë, siç e quan ai.

Komentusi: Shkarkoje ose të japi dorëheqjen ministri se ngele me ministra me njolla në biografi…ka plot të paster në PS.

Rama: Njollat në biografi ishin punë e shokut Enver dhe shokut Sali, une s’jam as ai dhe as a.