‘Plas’ në rrjetet sociale/ Mbas arrestimit të ish-kryeministrit të Maqedonisë, populli kërkon arrestimin e Sali Berishes

Mbas lajmit të arrestimit të ish-kryeministrit të Maqedonisë, Nikola Gruevski, qytetarët në rrjetet sociale kërkojnë arrestimin e ish-kryeministrit Sali Berisha.

Qytetarët i bejnë thirrje prokurorisë të mos behet palë me krimin, por të marrë shembull tek drejtesia e Maqedonise. Ne rrjetet sociale permenden krimet dhe vjedhjet gjatë kohës kur ishte në pushtet ish-kryeministri Sali Berisha, duke filluar nga Gerdeci, 21 Janari, etj, etj.

Nese duam ta bejmë realitet endrren Europiane, duhet të fillojmë të zbatojme ligjin, duhet të jenë të gjithë të barabartë përballë ligjit.

Tani nuk na mbetet tjeter veç te presim që prokuroria të bej punen e saj.