PD : ‘AGRON XHAFAJ VAZHDON TRAFIKUN E DROGËS, JA CILIN GRUP DREJTON’ (DALIN PËRGJIMET)

Partia Demokratike ka publikuar prova të rëndësishme në lidhje me vëllain e ministrit të Brendshëm, Agron Xhafajn i dëbnuar më parë në Itali për përfshirje në aktivitete kriminale.

Deputetët e PD-së publikuan fakte që vërtetojnë se vëllai i ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj i akuzuar për trafik droge, vazhdon aktivitetin e tij dhe drejton një grup të madh trafikantësh në qytetin e Vlorës.

Ja provat që publikon Partia Demokratike:

Trafikanti – Erdha për të bërë atë rrugën

Agron Xhafaj – trafikantit: Të jetë hera e fundit, se po na sulmojnë

Agron Xhafaj- trafikantit: Mos më bjer më në qafë se po më sulmojnë vëllain

Agron Xhafaj-trafikantit: Më kanë nxjerrë emrin. Ata plehrat po na sulmojnë shumë.

Agron Xhafaj-trafikantit: Ata në Itali janë zbërthyer komplet