Lajmi fundit/Godet Arta Marku, ikën kreu i Krimeve të Rënda, Besim Hadarmataj. Kush e zëvendëson??

Ashtu siç e paralajmëruam disa ditë më parë goditja ka filluar nga Krimet e Rënda. Kreu i kësaj Prokurorie, Besim Hadarmataj është larguar sot nga detyra. Në vend të tij është emëruar Prokurorja e Durrësit, Donika Prela.

Hadarmataj nuk pranoi arrestimin e Llallës dhe zvarriti dosjen Tahiri.

Drejtuesi i Prokurorisë së Krimeve të Rënda i cili është i mirmonitoruar si shitës i sekreteve hetimore të shumë dosjeve të rëndësishme që kanë lidhje me krimin e organizuar kryesisht me figura të spikatura politiko-kriminale pritet të arrestohet.

Që nesër erë prangash.