Krahu i djathtë i Lulzim Bashës së shpejti në pranga

Është milioner.Dhjetëra çështje i ka pasur në Gjykata. Gjatë gjithë kohës së Lulit si Kryetar Bashkie mbahet si njeriu me gjobvënes. Tre vite ka mbajtur paralelisht detyrën e drejtorit të policisë Bashkiake dhe ndertimore.

Ështe marrë me tregetinë e armeve dhe ka qenë iniciues i armatosjes së Grupit të kosovarëve që shkuan në Kumanove më 9 maj 2015. Konkretisht rezulton në të gjitha përgjimet me Mirsad Ndrecën dhe të tjeret qe u vrane në Kumanove.

Thuhet në rrethet të ndryshme në Kosove se Florenc Hoxha i ka spiunuar tek një oficer i zbulimit maqedon Shenasi Mehmeti. Ështe i lidhur me vjehrrin e Lulzim Bashes, Xhafer Isufi.
Është njeri imoral dhe pqr imoralitet është therur me thike nga një ish punonjës i tij.