Këto gjëra meshkujt i bëjnë në intimitet vetëm me femrat që dashurojnë

Nuk është e lehtë për të gjetur dashurinë e vërtetë, por kur ta takoni atë, a mund ta njihni? Ka disa sekrete që ne duam të zbulojmë për t’ju ndihmuar të kuptoni nëse partneri juaj me të vërtetë ju do. Këtu janë 6 gjëra që burrat bëjnë vetëm me gratë që i duan thellësisht.

Këtu është një test argëtues që ju ndihmon të kuptoni diçka më shumë për marrëdhënien tuaj.

– Vendos lumturinë tuaj para të vetes. Duket paradoksale, por një mashkull që ju do, do të jetë i gatshëm të dalë edhe nga jeta jote nëse ai mendon se ju lëndon.
– Ai është i gatshëm të flijohet. Nëse i kërkoni atij të qëndrojë me ju të dielën, kur luan ekipi i tij të preferuar dhe ju thotë ‘po’ pa bërë fjalë, atëherë është dashuria e vërtetë.
– Ai bën gjithçka për të qenë me ju. Nëse keni angazhime ose nëse jeni larg, është e vështirë të gjesh kohë për të qenë me partnerin tënd, shkruan ShkodraNews. Nëse ju doni shumë, ai do të bëjë gjithçka për të ardhur tek ju. Asnjë distancë apo angazhim nuk mund ta mbajë një mashkull thellësisht të dashuruar larg prej jush.
– Ju mbështet në punë. Një mashkull që e do shumë gruan e tij gjithashtu e mbështet atë në karrierë. – – Mban fëmijët kur ju jeni të zëna ose në qoftë duhet të punoni jashtë orarit, të blini dhe të përgatisni darken dhe nuk ankohet kurrë.
– Mendon se jeni e bukur edhe kur nuk e shihni veten shumë mirë. Disa kilogramë më shumë, një rrudhë, flokë të bardhë …ama për të mbeteni shumë e bukur. Por vetëm nëse ai me të vërtetë ju do.
– Në krevat përqëndrohet në kënaqësinë tuaj dhe jo në të tijën. Vetëm një mashkull që e do fort një grua, do ta bëjë këtë./ Pamfleti