Bashkëshortja me Urdhër Mbrojtje nga Gjykata, denoncoi për dhunë gazetarin e “përgjimit Xhafaj”

Nuk është hera e parë që gazetari që mori përsipër atë që njihet tashmë si “audiopërgjimi Babole” paraqitet në organet e drejtësisë.
Megjithëse tha se punon prej 16 vitesh si gazetar investigativ, pak e njohin në të vërtetë 37 vjeçarin nga Berati.
Ai është shoqëruar disa herë në komisariat, jo për shkak të detyrës, por për shkak të dhunës në familje dhe konflikteve të herëpashershme me ish bashkëshorten e tij, Silvana, të cilën e ka përndjekur edhe pas ndarjes.
Skenat e dhunshme kanë qënë të zakonshme për fqinjët e tyre, deri sa ish bashkëshortja, një arsimtare që përpiqet të edukojë brezat e rinj, mundi të gjejë rrugëdalje nga dhuna, vetëm përmes një urdhri të menjëhershëm mbrojtjeje, të marrë në 18.07. 2017.
Episodi i fundit mes të dyve ishte në datën 25 Mars 2018, kur konflikti që shkaktoi Olldashi me ish bashkëshorten, po aq i dhunshëm sa herët e tjera, këtë herë nuk u kalua dot në heshtje.
Mësohet madje se ai kërkuar edhe vetë Urdhër Mbrojtjeje ndaj 33 vjeçarit E.M./ Dita