U shpall ‘non grata’ nga SHBA, Tom Doshi: Nuk kam asgjë të paligjshme

DOSHI NE PROKURORI - Drejtori i Policise se Tiranes, Ervin Hodaj, gjate nje conference me teme “Parandalimi i krimeve tek te rinjte”, ne hotel Tirana. /r/n/r/nDOSHI AT PROSECUTOR GENERAL - Lawmaker, Tom Doshi, at the premises of the Prosecutor General, where is recognized by the prosecutors from several investigative acts.

Tom Doshi ka reaguar pas njoftimit se SHBA i ndaloi atij dhe familjes hyrjen në territorin amerikan. Doshi mohon akuzat në adresë të tij për korrupsion madhor siç njoftonte DASH, ndërsa shton se është i hapur të hetohet.

“Nuk kam asgjë të paligjshme. Jemi vend demokratik, të gjitha do të sqarohen. Para se të hyjë në politikë, kam qenë biznesmen. Nuk kam asgjë të paligjshme. Nuk kam lidhje me akuzën. Para se të hyja në politikë, kam qenë biznesmen.

Jemi vend demokratik, të gjitha do të sqarohen. Bashkëshortja dhe fëmijët, shtetas australianë”.