Tërmeti godet Gjirokastrën

Një tërmet është regjistruar pasditen e sotme në Gjirokastër.

Lëkundjet e tërmetit kanë qenë të forta duke shkaktuar panik te banorët.

Ende nuk dihet magnituda dhe epiqendra e tërmetit, por fatmirësisht nuk raportohet për dëme në njerëz apo materiale.

Po pritet për lajme në lidhje me të dhënat e tërmetit ndërkohë që nuk dihet nëse ka dëme.

Duhet thënë se qyteti i Giiorokastrës ka shumë probleme me rrëshqitjet e tokës dhe është zonë e ndjeshme sizmike.