Ndryshimi i pabesueshëm i deputetit të PS-së

I njohur si ish-sportist, i cili ka marrë edhe medalje në sportin e mundjes, Fidel Ylli, tashmë, prej disa vitesh është në politikë si deputet i maxhorancës.

Të gjithëve na ka bërë përshtypje se si shtoi aq shumë në peshë, por në kohë rekord Ylli ia ka dalë që të heqë kilet e tepërta dhe të rikthejë formën e tij fizike. Nuk diskutohet se kështu duket shumë më mirë. Panorama