“Mosbindja civile”/ Protestuesit bllokojnë rrugën dhe djegin goma

Mosbindja civile, protestuesit në Elbasan bllokojnë rrugën dhe djegin goma

Përveçse kanë bllokuar rrugën në rrethrrotullimin e Bradasheshit, protestuesit kanë hedhur tymuese dhe kanë djegur goma. janë të shumtë qytetarët që i janë bashkuar sot protestës së opozitës në Milot, Vore, Lushnje dhe Elbasan.