Fotolajm/ Koço Kokëdhima i braktisur nga të gjithë. Nuk ia var më as mazhoranca, as opozita, as familja e tij

Të gjithë pyesin veten se ku është Pashai i Jugut. Koço Kokëdhima kishte një pushtet absolut në PS veçanërisht në zonën e jugut.

Por papritur, prishi marrëdhënjet me Ramën pasi u kryqëzua nga seocialistët e jugut dhe Kokëdhima u fundos. I hoqen mandatin, u braktis nga Rama dhe Kokëdhima doli menjëherë me një parti kundër tij.

Me shpresën se do të bënte namin, Kokëdhima krijoi ‘Zgjidhjen’ e tij, një parti që nuk i kdha zgjidhje askujt, madje as vetë kryetarit të saj. Koço u braktis nga socialistët, po braktiset edhe nga stafi i tij pasi ka probleme me financat.

Në foton e siguruar nga Pamfleti, duket se Kokëdhima është braktisur edhe nga familja. Të shikosh një politikan vetëm i menduar dhe pa asnjë njëri si Koço në foto, do të thotë braktisje. Koço bën mirë të mendojë tani për moshën e tretë dhe të lërë politikën./Pamfleti.net