“Qytetarët: Nuk do largohemi nëse nuk anulohet taksa, po na grabit shteti”

  1. Protestuesit e mbledhur për të kundërshtuar taksën për të kaluar në Rrugën e Kombit janë të shumtë të numër, ndërsa deklarojnë se nuk do të largohen nëse nuk do të anulohet vendimi.
    Jo izolim. Nuk do të ikim nga këtu pa u hequr vendimi për të paguar taksën. Kemi marrë iniciativën për t’i dalë zot kësaj proteste. Këtu jemi mbledhur pa asnjë dallim politik. Kjo është një kërkesë e drejtë dhe jetike” Deklaratat e protestuesve në Rrugën e Kombit